piektdiena, 2016. gada 19. augusts

Pirtnieka portfolio


Pirtnieks Kurzemē

Pirts rituāls kopā ar pirtnieku



Pirts ir kļuvusi par manas dzīves sastāvdaļu jau kopš bērnības. 
Vide, kurā iespējams atjaunoties gan fiziski, gan garīgi. Katrs pavadītais pirts rituāls sniedz man kā pirtniekam jaunu pieredzi, jo pirtnieks ir kā pavadonis ceļā uz labsajūtu un veselību..   

Pirtnieka iemaņas savulaik apgūtas pie slavenā Latvijas pirtnieka Jāņa Pavloviča, kurš manī ieraudzīja potenciālu un pacietīgi ievadīja pirts mākslā. Visas manas pirts zināšanas un iemaņas ir atnākušas dabīgā ceļā, praktizējot kopā ar skolotāju, sadarbībā ar citiem Latvijas pirtniekiem. 

Papildus pirts procedūrām esmu apguvis arī klasisko masāžu, medus masāžu, klūgu slotiņu terapiju. Savas iemaņas papildinu dažādos Latvijas un Lietuvas pirtnieku rīkotajos pasākumos un semināros, kur tiek apgūtas jaunas pirts procedūru metodes un pirts rituālu vadīšanas metodika. 

Pirtnieka amats ir tikai un vienīgi mans aicinājums un hobijs, jo tā ir vienreizēja iespēja sniegt citiem cilvēkiem veselību, vieglumu un iekšēju mieru. 

Kontakttālrunis: 28330977


1 komentārs:

  1. Pirms pirts rituāla bija neliels satraukums, tomēr pirtnieka profesionālā attieksme ātri vien lika par to aizmirst un ļauties rituālam. Rituāls bija ļoti relaksējošs, svaigi sietu pirts slotiņu aromāta piesātināts. Pēc tam sekoja šokolādes masāža, absolūti fantastiska peldināšana dīķī un kā papildu bonuss - lidojuma sajūta vēl ilgi pēc tam.
    Noteikti iesaku!

    AtbildētDzēst